Ervaringen met BSR

Onze ervaringen met BSR – Yvon Koenders

Ik ben Yvon Koenders en ben 35 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Brabant. Op mijn 23ste verhuisde ik naar Amsterdam om te studeren. Hier woon ik nog steeds met veel plezier samen met mijn vriend Steven en onze drie jarige dochter Pomme. Onze tweede dochter verwachten we komende Mei. Na mijn HBO-opleiding […]

Onze ervaringen met BSR – Caroline aan de Stegge

Body Stress eh wat? …was mijn eerste reactie toen ik hoorde van Body Stress Release….. …. Wat een rare naam. Ik dacht dat het een soort van massage was. Ik had al jaren last van mijn rug, maar ik had dat geaccepteerd als zijnde hoort bij mij. Dat ik op staande recepties, bij popconcerten of […]

Onze ervaringen met BSR – Marc Evers

Als amateur voetballer geniet ik elke zondag weer van de frisse hollandse weiden. Ik speel al sinds mijn 4e blessure vrij… maar tot einde seizoen 2003 / 2004 kon ik de klok gelijk zetten op het moment dat mijn enkels echt pijnlijk begonnen te worden. Dit gebeurde namelijk altijd na 60 minuten of na een […]